De TwenteHof Kliniek Zet Haar Deuren Voor U Open!

twente_hof_kliniek_open_dagU bent welkom op de open dagen van de TwenteHof Kliniek in Hengelo! Wij laten u graag kennis maken met ons team, onze mooie kliniek en met de nieuwste behandelmethoden waarmee wij u kunnen helpen om snel van uw klachten af te komen.

U krijgt informatie over hoe u klachten in de benen, spataderen en aambeien kunt herkennen, hoe we uw benen ‘doormeten’ en wat een behandeling zoal inhoudt. We zullen u rondleiden in de kliniek en een blik laten werpen op onze operatiekamer waar we op een model een korte demonstratie van een laserbehandeling zullen geven.

Onder het genot van een drankje is er dan volop gelegenheid om vragen te stellen en eventueel een afspraak te maken.

Verder vindt u bij ons in de kliniek informatie over pijnbehandelingen en over de mogelijkheden van cosmetische chirurgie van de Zipper klinieken.

Wij hopen u op één van onze open dagen te ontmoeten.

Wanneer?

Dinsdagavond 27 oktober 17:00u. – 20.00u.
Donderdagavond 29 oktober 17:00u. – 20:00u.
Zaterdag 31 oktober 10:00u. – 14:00u.

We vinden het fijn dat u komt! Meldt u zich hier even aan?