Allan Vafi stopt bij Dermicis Huidziekenhuis

Dermicis_Vafi_Spataderen_DoetinchemMet ingang van 1 januari 2016 is Allan Vafi, vaatchirurg en mede eigenaar van de TwenteHof Kliniek te Hengelo, niet langer werkzaam bij Dermicis Huidziekenhuis te Doetinchem. Twee jaar was Vafi verbonden aan Dermicis. Als CEO spataderen en als vaatchirurg. Vafi introduceerde de EVLT Venacure laserbehandeling voor spataderen in het huidziekenhuis. Gedurende zijn periode bij Dermicis werkte Vafi samen met verschillende dermatologen.

Werkzaamheden niet verenigbaar volgens Dermicis

Ondanks goede contacten en een prettige samenwerking werd toch besloten het samenwerkingsverband tussen Vafi en Dermicis te beëindigen. Groot struikelblok bleek de in 2015 samen met Louis Wetzels, specialist op het gebied van aambeien, opgerichte TwenteHof Kliniek. De werkzaamheden van Vafi binnen deze kliniek zouden niet passen binnen het businessmodel van NPM Health, de holding waaronder Dermicis Huidziekenhuis valt.

Vergroten van de praktijk in Hengelo

Door het vertrek van Vafi bij Dermicis krijgt Vafi nu meer tijd om de EVLT spatader behandelingen uit te bouwen binnen de eigen TwenteHof kliniek. EVLT is een snelle en effectieve manier om van spataderen af te komen. Patiënten ervaren na de behandeling bijna direct verlichting van de pijnklachten. Ook hebben patiënten tijdens en vlak na de operatie weinig pijn. Een bijkomend voordeel is dat EVLT nauwelijks littekens geeft. Patiënten met spataderen die van de vertrouwde kwaliteit en de deskundigheid van Vafi gebruik willen maken kunnen nu bij de TwenteHof Kliniek in Hengelo terecht.

Meer focus op gezondheid en voorkomen van klachten

Het vertrek van Vafi bij Dermicis Doetinchem zal dus geen effect hebben op patiënten die gebruik willen blijven maken van de jarenlange ervaring van Vafi. En naast de spatader behandelingen zal er nu meer tijd en ruimte zijn voor een belangrijk nieuw aspect binnen de gezondheidszorg: Gezondheidsbevordering, dus hoe kunt u (spatader)klachten voorkomen. Voor meer informatie of een afspraak bij dokter Vafi kunt u bellen met 074 – 376 44 08.