Contact

TwenteHof Kliniek
Demmersweg 66 (2e verdieping)
7556 BN Hengelo

074 – 376 44 08
06 – 533 629 70

Route naar de Twentehof Kliniek (auto)
Vanaf de A1:
Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Azelo om de borden E30/A35/A1 richting Enschede/Hengelo/Osnabruck te volgen. Neem de afslag richting Bornsestraat. Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Hengelo en voeg in op de Bornsestraat. Bij de verkeerslichen slaat u linksaf waarna u direct weer rechtsaf slaat het bedrijventerrein op. Demmersweg 66 is het tweede gebouw aan uw rechterhand. U kunt gratis parkeren.

Vanaf de Bornsestraat komend vanuit de stad:
Na de rotonde Bornsestraat, Europalaan, Holtersweg slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf waarna u direct weer rechtsaf slaat het bedrijventerrein op. Demmersweg 66 is het tweede gebouw aan uw rechterhand. U kunt gratis parkeren. 

Met de bus:
Neem bij centraal station Hengelo de Stadsbus 13 (richting Slangenbeek via Hengelose Es) en stap bij bushalte Willem de Kooningstraat uit. Vanaf deze bushalte loopt u over het fietspad richting de Europalaan, steekt u het kruispunt over en loopt u de Demmersweg in. U neemt de derde afslag links en houdt in de bocht rechts aan. Zo komt u aan de achterkant van de Twentehof Kliniek uit.