Dokter Wetzels

louis_wetzels_twentehof_kliniek

Dokter Wetzels

Dokter Louis Wetzels werkt al 20 jaar als proctoloog en fleboloog in verschillende praktijken. In die tijd heeft hij meer dan 120.000 proktologische behandelingen verricht. Hij heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van bloedvaten, aambeien, darmaandoeningen en gewrichtsklachten.

Dokter Wetzels komt uit de school van dokter van der Molen uit Terwolde. en heeft als fleboloog/proctoloog gedurende enkele jaren in Wenen en Rozenburg (Oostenrijk) gewerkt.

De meeste mensen met anale klachten behandelen zichzelf met zetpillen en zalven, die ze bij de drogist of in de apotheek zonder recept kunnen verkrijgen. Een groot deel van deze mensen raakt, door deze zelfmedicatie, hun klachten kwijt. Maar de meeste anale klachten worden echter niet opgelost door het eindeloze gebruik van aambeienzalven en zetpillen. Zij kunnen hoogstens tijdelijk verlichting geven.

Dokter Wetzels betreurt het dat mensen onnodig lang met hun klachten rondlopen zonder dat ze er iets aan doen. Hij vindt het jammer dat veel mensen zich schamen voor aambeien of andere anale klachten en bang zijn voor de behandeling. Anale kwalen zijn meestal vrij gemakkelijk en met betrekkelijk eenvoudige middelen te verhelpen, poliklinisch en praktisch altijd pijnloos.